TEOLLISUUDEN TEKIJÖIDEN AMMATTIMESTARUUSKISAT

KERÄÄ PORUKKA JA LÄHDE KILPAILEMAAN!

Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtuman aikana järjestetään Teollisuuden tekijöiden ammattimestaruuskisat, johon kaikki messukävijät ovat tervetulleita osallistumaan. Kilpailtavat tehtävät eivät vaadi erityisjärjestelyjä tai –varusteita, vaan tehtävien suorittaminen onnistuu mainiosti messukäynnin ohessa. Kisaamaan kannattaa lähteä rennolla otteella, tietenkin voitto tavoitteena.

Sen lisäksi, että joukkueesi ja edustamasi yritys saa mainetta alan ammattilaisten keskuudessa, pääset kokeilemaan käytännössä erilaisia koneita ja laitteita sekä voitat upeita tuotepalkintoja!

Ammattimestaruuskilpailu

Ammattimestaruuskisoihin voi ilmoittaa mukaan 2-6 henkilön joukkueita ja samasta yrityksestä voi osallistua useampikin joukkue. Mestaruus ratkaistaan suorittamalla kilpailutehtäviä tapahtuma-alueella. Tehtävien suoritusaika alkaa tapahtuman avautuessa ja päättyy toisena päivänä klo 13. Joukkueet voivat käydä tekemässä suorituksia vapaasti tällä aikavälillä tapahtuman aukioloajan puitteissa. Kilpailulajit suoritetaan ulkoalueen erikseen mainituilla osastoilla.

Kerää tekijäporukkasi kasaan, osallistu ja voita!

Ilmoittaudu »

Kisan säännöt »